Jak jsem se dozvěděla o Geek Campu?

Už poměrně dlouho sleduji youtoberku Terysu a protože jsem narazila na video z Geekempu 2020, kde Terysa byla, měla jsem velké přání na tábor jet taky. No a podařilo se mi přemluvit mámu. Teda trvalo to, ale povedlo se. Mamka mě zaregistrovala a pak hned první den, kdy vydali termíny i zablokovala volné místo na 3. turnuse. Měla jsem velkou radost, protože jsem si mohla vybrat hned z několika youtuberů, kteří mě bavili.

Jak probíhal Geek camp?

Cesta na Geek camp byla nekonečná, trvala nám skoro 2hodiny, protože byl hrozný provoz. Když jsme dojeli, tak si nás zapsali a dali nám číslo pokoje, kam nás doprovodil brigádník. A co myslíte, byla jsem úplně nahoře v třetím patře. Pokoj byl v pohodě , bylo nás tam nakonec 6 holek. A pak už to letělo jako blesk. Každý den plno aktivit .Jaký byl denní program máte pod článkem na fotce.

Na prvním nástupu nás rozdělili do týmů a já patřila k Annie Camel což bylo super. Já jsem sice chtěla k Teryse, ale to skoro každá holka na táboře, takže mě vůbec nakonec nemrzelo, že jsem u Annie. Stejně jsme během tábora měli možnost poznat všechny youtubery. Druhý den jsme se víceméně seznamovali a téma tábora byl Surviver. Náš tým jsme si pojmenovali Kabelem.

Druhý den jsme vyrobili vlajku a pak už se soutěžilo, tancovalo, hrálo, chilovalo. Pár fotek z tábora vložím také pod článek, ale je fakt že času na focení nebylo. Velké štěstí, že nás fotila Danča, kterou určitě znáte taky z youtubu. Spousta fotek je tedy od ní z RealGeeku. My jsme také neměli moc nosit sebou mobil, aby jsme se věnovali programu a třeba si ho nerozbili, nebo tak. A já, jak se znám, bych havarovala s mobilem první. Stejně jsem pár odřenin a modřin dovezla dom, jsem prostě nemehlo od jakživa.

Co mě nejvíc bavilo?

A co mě bavilo nejvíc, no měli jsem velkou spoustu aktivit, ale mě bavili nejvíc ty večerní. Třeba jsme měli různá stanoviště a na každném byla jiná činnost. Každý si mohl zvolit co ho bavilo třeba game book, promítání filmu, černé historky nebo přehazka. Taky jsme měli dvě párty, jedna na začátku a druhou na konci. Prostě pecka.

A co na závěr dodat, jela bych hned znovu, ale to si asi počkám ještě rok :).

 

Krátké video s dalšími fotkami je také již na našem youtube kanále , tak nás sledujte 🙂

Zdravím všechny účastníky a budu ráda, když mi napíšete třeba na Tik tok 

Monča alias Mahu 🙂