Máme konečně za sebou to příšerné období nemocí. Kašel rýma, když ne já, tak Monča. Takže si určitě zasloužíme holčičí odpoledne. Barva na vlasy, voňavá koupel a taky maska, ta nesmí chybět.

Super jdeme na masky. 

Já odvážně masku Loreál +45……, protože +55 to jako ne 🙂 , tak daleko ještě nejsem.

Mona vybrala Gabriellu Salvete hydratační masku COCONUT.,

 

Výrobce: Loreál Paris
Maska: Age Specialist 45+

Typ pleti: zralá pleť, vrásky

 

Účinek: Obsahuje pro-retinol, peptidy a kyselinu hyaluronovou. Pro-retinol napomáhá redukovat vrásky a obnovovat pleť, kyselina hyaluronová ji intenzivně hydratuje a peptidy napomáhají regeneračnímu procesu. Díky těmto látkám bude pleť zpevněná, hydratovaná a pružná.

 

Cena: cca 80,-Kč

 

Maska je velmi dobře naplněna sérem. Dobře se aplikuje a přilne k pleti. Na stranách je prostřihnutá, takže se dá přizpůsobit každému obličeji i na ten můj kulatý 🙂 Je dobře prostřihnutá na oči i nos.

Maska byla na obličeji celkem příjemná, docela chladivá, ale po pravdě výsledný efekt mne docela zklamal. Očekávala jsem více než pouze osvěžení. Takže za mne trochu zklamání, ale kvalita asi odpovídá ceně. 

Dana

Výrobce: Gabriella Salvete
Maska: Coconut hydrating face mask

Typ pleti: suchá pleť

Účinek: Hydratace a revitalizace pleti díky kokosovému extraktu. Pleť bude po použití vyhlazená a regenerovaná.

 

Cena: cca 30,-Kč

 

Maska docela překvapila, moc jsme od ní neočekávali. Maska se hezky aplikuje,  přípravku je na plátně poměrně hodně, dá se využít i následně pro aplikaci třeba štětcem. Příjemně voní a zanechá pleť hezky hydratovanou a hladkou. 

Určitě stojí za to ji vyzkoušet, z a mě určitě ano.

Monča

A příště určitě vyzkoušíme nějakou „ne plátýnkovou“ masku.